Stoeptegel welkom

Niks is leuker dan het inrichten van je nieuwe thuis en eventueel ook de tuin, het terras en de voortuin! Decoratiebladen en het internet staan vol van originele ideeën met behulp van geprinte tegels. Had u er al over nagedacht om een uitnodigende welkom stoeptegel te plaatsen aan de inkom van uw woning?

Terrastegel met tekst welkom

U wilt bezoekers graag welkom heten bij u thuis. Via een tegel, ingewerkt in het paadje naar uw voordeur, kunt u al meteen de toon zetten! Wij hebben een ruim assortiment aan verwelkomingstegels die u kunt inwerken in uw tuinpad. U kunt kiezen uit diverse kleuren en lettertypes. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een gezellig lettertype te kiezen en de kleur te laten passen bij de kleur van de voordeur en de ramen? Zodat de toegang tot uw voortuin er compleet uitziet en een welkom gevoel uitstraalt!

Ook voor ondernemingen, zoals een restaurant, bar of een winkel, zijn onze tegels een leuke blikvanger. Verwelkom uw klanten meteen vanaf de voordeur, met behulp van een geprinte terrastegel!

Geef eens een stoeptegel cadeau

Een terrastegel met de tekst welkom erop geprint is ook een heel vindingrijk cadeau voor een housewarming! Gepersonaliseerde cadeaus vallen steeds in de smaak! Omdat wij ook uw eigen unieke ontwerpen op onze tegels kunnen printen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u voor uw vrienden misschien een tegel met “Welkom bij de familie XXX” laten printen om cadeau te geven! Woorden kunnen ook makkelijk gecombineerd worden met afbeeldingen. De tekst welkom afgedrukt op een betontegel, met hierbij een bloem of een dier of symbolen die verwijzen naar je gezin. U bedenkt het en wij printen het op onze terrastegels!


welkom tegel

Betontegels bieden originele oplossingen

Wij maken graag unieke en gepersonaliseerde tegels voor onze klanten. Daarom bieden wij zelf enerzijds een uitgebreid assortiment aan vaste tekeningen, symbolen, cijfers of stukken tekst die geprint kunnen worden op onze tegels. Maar anderzijds vinden wij het minstens even interessant om de unieke ontwerpen van onze klanten te ontvangen, om deze uit te werken op onze betonnen terrastegels! Afbeeldingen en tekst kunnen op één of meerdere terrastegels worden geprint. Onze welkom stoeptegels hebben een standaardmaat, maar ook dit kan perfect aangepast worden aan uw wensen en noden. U bedenkt een leuke welkomsttegel, en wij maken uw idee graag werkelijkheid!

Misschien interessant?