Zelf tegel bedrukken

Zelf tegel bedrukken? Ben jij opzoek naar een tegel met originele afdruk?  Heb je een ontwerp in je hoofd, of moet het ontwerp nog tot stand komen? Een tegel bedrukken is tegenwoordig dagelijkse kost. Bedrijven, overheden, particulieren en gemeentes kiezen regelmatig voor het drukken van een tegel.

Eigenlijk is alles op een tegel te drukken: van foto’s, tot tekeningen en van pictogrammen tot symbolen. Belangrijk is dat jij een ontwerp hebt waar je tevreden over bent. Lever het ontwerp vervolgens in HR-PDF bij ons aan en wij doen de rest voor je.

Waarom tegel bedrukken?

De redenen om een tegel te laten bedrukken zijn zeer divers. Scholen en gemeentes kiezen voor bedrukte tegels voor het creëren van een speelpleinen. Een bedrukte tegel wordt ook vaak weggegeven als cadeau, bij opening van een bedrijf, bij een bruiloft of bij intrede van een nieuw pand.

Tegels worden ook steeds vaker ingezet als alternatief voor het verbodsbord. Vaak zie je dat er voor hetzelfde pictogram wordt gekozen. Echter heeft de tegel in tegenstelling tot een bord meerdere voordelen. Zo staat het minder in het zicht, en neemt het geen ruimte in beslag.

Voorbeelden van verbodstegels zijn:

geen hondenpoep

Zelf tegel bedrukken: hoe werkt het?

Zelf een tegel bedrukken, hoe werkt dat eigenlijk? Het zelf bedrukken van een tegel is voor velen niet weggelegd. Logisch, aangezien bij de productie van de nodige apparatuur komt kijken. Echter heb je volledige invloed op het tegelontwerp. Werkelijk alles kan bedrukt worden: foto’s, tekst, pictogrammen, symbolen, tekeningen. Alles wat in HR-PDF is aan te leveren, kunnen wij voor op een tegel printen.

niet fietsen tegel

Daarnaast heb je nog invloed op de maat van de tegel. Een standaardmaat is 30x30x45 mm, maar heb je liever een groter formaat? Dan zijn die mogelijkheden er.  

Zelf tegel bedrukken?

Wil jij graag zelf een tegel bedrukken? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor tegel op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?