Symbooltegel bestellen? Ben jij opzoek naar een tegel met daarop een symbool? Symbooltegels worden tegenwoordig veel besteld, vaak worden deze besteld om iets aan te duiden. Voorbeelden van symbooltegels zijn tegels met daarop een P voor het parkeren of tegels met daarop een huisnummer geprint. Ook tegels met een rolstoel symbool, verboden voor honden en verboden te roken zijn voorbeelden van symbooltegels.

Waarom symbooltegel bestellen?

Een symbooltegel kan erg handig zijn zodra je mensen ergens op wilt attenderen. Het kan zijn dat je mensen iets wilt verbieden of wilt verplichten. Het kan ook dienen als aanduiding. Denk aan een symbooltegel met een huisnummer. Mocht je mensen ergens dringend op willen attenderen, kan een symbooltegel ook van waarde zijn. Voorbeeld hiervan is een: hier waak ik tegel. Hierdoor geef je duidelijk de boodschap aan bezoekers dat er een hond op het erf rondloopt.

cijfer op tegel

Symbooltegels

Symbooltegels worden door particulieren, overheden, scholen, gemeentes en bedrijven besteld. Er zijn veel standaard symbooltegels te verkrijgen. Hieronder vind je een paar voorbeelden:

Deze tegels zijn vaak duidelijk en zeer herkenbaar. Nu is het zo dat je niet aan de standaard symbolen vast zit. Heb je een uniek symbool? Of een wil je graag een iets andere tekst op de tegel? Dan kan dat. Bij PixalPaving kun je een tegel met jouw eigen ontwerp laten printen.

Het proces is heel simpel. Jij levert een bestand aan in HR-PDF en wij doen de rest.

Symbooltegel bestellen?

Wil jij graag een symbool bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een unieke symbooltegel? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?