Verbodstegel

Een verbodstegel is steeds vaker het alternatief voor een verbodsbord. Voordeel van een tegel is dat deze geen ruimte in beslag neemt. Het gebruik van een verbodstegel is net zo efficiënt als het gebruik van een verbodsbord.

Wat is een verbodstegel?

Een verbodstegel is een tegel waarop een pictogram, foto of tekst weer te vinden is. Op de een verbodstegel staat heel simpel gezegd een verbod. Dat kan van alles zijn, denk maar eens aan:

verboden te roken

Vaak zie je dat verbodstegels op specifieke plekken gebruikt worden. Zo wordt een verboden te parkeren tegel, vaak vlak voor een in of uitrit gelegd. Dit omdat het in en uitrijden mogelijk moet zijn.

Verbodstegel op maat gemaakt

Wat betreft verbodstegels wordt er vaak gekozen voor een standaard pictogram. Deze hebben wij bij PixalPaving vrijwel allemaal in ons bestand. Mocht dit niet voldoen, dan kun je ervoor kiezen om een verbodtegel op maat te laten maken. Belangrijk aan verbod tegel is dat de boodschap helder is weergegeven. Mensen moeten niet gaan twijfelen over wat er nu wel of niet verboden is.

Verbodstegel

Verbodsborden en verbodstegels

Zoals hierboven al vermeld, worden er steeds meer tegels met verbodsteksten of verbodspictogrammen afgenomen. De vergelijking met een verbodsbord mag er zeker zijn. Voordeel van een tegel is dat deze niet in de weg staat. Het neemt geen ruimte in beslag en de boodschap is even duidelijk. Als je opzoek bent naar een verbodstegel maar je nog niet weet wat voor pictogram je nodig bent, dan is het handig om te zoeken naar verbodsborden. Er zijn veel sjablonen beschikbaar met een duidelijk verbodsvermelding. Zodra je een keus hebt gemaakt over hoe jouw tegel eruit moet komen te zien, dan kun je vervolgens de tegel laten drukken.

Verbodstegel bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verbod boodschap op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?