Rookverbod tegel

Ben jij opzoek naar een tegel waarop een rookverbod staat aangegeven? Steeds vaker kiezen bedrijven, scholen, verenigingen, gemeentes en overheden voor gebieden waar niet gerookt mag worden. Om aan te geven waar niet gerookt mag worden is een verbodstegel een effectief hulpmiddel.

Roken verboden

Roken is slecht voor je gezondheid. Echter is roken niet alleen slecht voor de roker, maar ook voor de mensen in je directe omgeving. Ze noemen dit mee-rokers. Mede-daarom zie je de tendens dat roken op meerdere plekken verboden wordt.

Verboden te roken

Op steeds minder plekken mag er gerookt worden. Zo zijn er tegenwoordig rookvrije zones op treinstations. Zijn er rookvrije schoolpleinen en voetbalverenigingen. Maar ook horecabedrijven en andere ondernemingen kiezen steeds vaker voor een rookvrije omgeving.

Om aan te geven dat roken verboden is, is het gewenst om een duidelijk symbool te kiezen. Hierdoor zullen mensen direct herkennen dat roken op die plek niet gewenst is, waardoor het je helpt een rookvrij gebied te creëren. Een voorbeeld van een duidelijk verboden te roken pictogram vind je hieronder:

Eigen symbool kiezen

Heb je een eigen symbool, of wil je graag iets aan bovenstaand symbool toevoegen? Dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen alles op maat laten drukken. Maak een verbodssymbool naar wens en wij zorgen voor een print en slijtvaste verbodstegel.

verboden te roken

Verbodstegel bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verboden te roken boodschap op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?