Ben jij opzoek naar een verbodsbord of een verbodstegel om aan te geven dat op een specifieke plek geen heftruck mag rijden? Heftrucks zijn enorm praktisch, maar soms ook erg gevaarlijk. Daarom is het voor veel ondernemers en bedrijven belangrijk dat de heftrucks enkel rijden op plekken waar ze van waarde kunnen zijn. Op voetpaden, wandelgangen of oversteekplaatsen is het verstandig, in verband met de veiligheid, om ze uit te sluiten. Zoek jij een manier om dit op een duidelijke manier aan te geven? Dan is het inzetten van een verbodstegel een zeer goede optie.

verbod heftruck

Waarom een tegel en geen bord?

Voordeel van een tegel is dat het geen ruimte in beslag neemt. De tegel ligt in de grond en zal geen vierkante meters innemen. Veel fabrieken, bedrijven en hallen kampen met een te kort aan ruimte. Dan is het plaatsen van een bord vaak geen goede optie. Daarnaast wordt het aanzien van de hal of fabriek er ook niet fraaier op. Met een tegel profiteer je wel van het effect, namelijk dat er geen heftrucks meer rijden op plekken waar jij dat wilt. Maar je loopt niet tegen praktische problemen aan, zoals: minder ruimte & minder mooi aanzien van de fabriek.

Pictogram: verboden voor heftrucks   

Heb je zelf een pictogram waar opstaat dat heftrucks niet gewenst zijn? Deze kun je naar ons doorsturen, vervolgens printen wij deze pictogram op een slijtvaste tegel. Bij een verbodstegel is het belangrijk dat het symbool erg duidelijk is. Er mag geen misverstand bestaan over wat wel mag, of juist niet mag. Daarom kiezen veel ondernemers voor een standaard bord. Deze heeft een wit achtergrond, rode rand een zwart heftruck pictogram in het midden met daar doorheen een grote rode streep.

Verboden voor heftrucks tegel bestellen?

Wil jij graag een verbodsbord bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verboden voor heftruck tegel op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?