Verboden fietsen te plaatsen        

Worden er vaak fietsen geplaatst op een specifieke plek? Vind jij dit hinderlijk omdat het de doorgang verspert of omdat het voor de etalage staat? Wil jij graag voorkomen dat men de fiets op deze specifieke plaats neerzet? Dan is het aanschaffen van een verboden fietsen te plaatsen tegel een geschikte oplossing. Door een tegel met een duidelijk symbool te plaatsen attendeer je mensen duidelijk op het verbod. Hierdoor zal het aantal fietsen sterk afnemen.

Verboden voor fietsen tegel  

Bij een verbodstegel is het belangrijk om een duidelijk symbool te kiezen. Zodra het symbool niet duidelijk is, kan het zorgen voor discussie of onduidelijkheid. Dat kan niet de bedoeling zijn. De tegel ligt daar om mensen te wijzen op wat er wel of wat er niet mag. Een voorbeeld van een duidelijk verbodstegel is de welbekende pictogrammen met rode rand en streep. Deze zie je ook vaak weerkomen op verkeersborden. Voordeel van een verbodstegel ten opzichte van een verbodsbord is dat het geen ruimte in beslag neemt. Daarnaast is het aanzien een stuk mooier.

verbod fiets te plaatsen

Wanneer verbodstegel: verboden fietsen te plaatsen?

De verboden fietsen te parkeren tegel wordt om diverse redenen aangeschaft. De redenen zijn uiteenlopend. Hieronder een paar voorbeelden waarom deze verbodstegel vaak besteld wordt:

  • Mensen plaatsen fietsen voor een winkeletalage
  • De geparkeerde fietsen verhinderen de doorgang van een doorlopende weg
  • De fietsen staan voor een ingang of een uitgang

Geen fietsen parkeren

Ben je opzoek naar een tegel zoals hierboven beschreven? Dan is het belangrijk om een duidelijk symbool te hebben. Heb je zelf een symbool? Of ben je nog bezig met het ontwerpen van een duidelijk pictogram? Dan kun je deze in HR-PDF naar ons toesturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij je helpen aan een duidelijk verbodssymbool.

Verbodstegel bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verbod boodschap op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?