Verboden open vuur tegel

Open vuur kan een gevaar betekenen, en het is zeker niet de bedoeling dat men zomaar op openbare plaatsen vuurtjes gaat stoken. Zeker na lange periodes van droogte kan open vuur een verwoestend effect hebben. Plaats daarom verbodstekens, dit kan aan de hand van tegels bedrukt met verbodssymbolen.

Gedrukte tegels met symbolen

Bij de start van wandelingen, een bos, parken of andere openbare plaatsen kan het soms nodig zijn om verbodstekens te plaatsen. Tijdens de zomermaanden vinden mensen het fijn om buiten te komen en her en der in het wild te gaan barbecueën of een vuurtje stoken voor de gezelligheid. Dit is echter op veel plaatsen verboden, en dat kan aangeduid worden aan de hand van een stoeptegel. Deze tegel kunt u laten bedrukken met allerhande verbodstekens, zoals verboden open vuur.

Verboden open vuur op tegels

Het handige aan deze gedrukte tegels, is dat u deze kunt inpassen in de paadjes van parken, bossen of openbare plaatsen. Aan de lokalen van jeugdbewegingen, bij scholen of beschermde natuurgebieden. De tegels kunnen op maat gedrukt worden zodat u ze perfect kunt inpassen tussen de gewone tegels van het pad, of er kan gekozen worden voor een gestandaardiseerde oppervlakte. Verboden open vuur tegels kunnen ook in een wand ingemetseld worden, indien u dat wenst. U kunt kiezen voor het universele teken van een brandend vuur op houtstronken, of een symbool van een brandende lucifer, beiden met een verbodsstreep erdoor.

open vuur verboden
Voorbeeld: verbod open vuur

Duurzame bedrukte tegels

De boodschap dat open vuur verboden is, moet duidelijk gebracht worden. Vuur is gevaarlijk en verwoestend voor mens en natuur. Onze tegels worden daarom vervaardigd met duurzame producten. Ook na lang gebruik en door weer en wind, blijft de tekening op de gedrukte tegel duidelijk leesbaar voor alle passanten. Al naargelang uw voorkeur, kunt u kiezen voor tegels gedrukt in kleur of zwart, grijs en wit. Neemt u snel een kijkje in ons assortiment of maakt u zelf uw eigen ontwerp van een verboden open vuur tegel.

Misschien vindt u dit interessant?