Zoek jij een tegel voor een fietsverbod? Herken jij dat er gefietst wordt op plekken waar het niet mag? Wil je door middel van een tegel met daarop een duidelijk verbodssymbool of verbodspictogram fietsers nogmaals wijzen op de, verboden te fietsen regel?

Verbodstegel: verboden te fietsen

Verboden te fietsen, of hier niet fietsen wordt vaak aangeduid op borden of tegels. Met name gemeentes en overheden nemen deze verbodsborden of verbodstegels veelvoudig af. Ook bedrijven kiezen vaak voor een verbodstegel. Een verboden te fietsen tegel wordt vaak afgenomen zodra er een onveilige situatie ontstaat. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Horecabedrijven die niet willen dat er over hun terras wordt gefietst
  • Fabrieken met intern verkeer die bang zijn voor botsingen met vrachtwagens en heftrucks
  • Kantoren die de tegels plaatsen bij in en uitgang van het bedrijf
niet fietsen tegel

Verbodspictogram: niet fietsen

Een verbodssymbool of pictogram moet heel duidelijk zijn. Er mag geen onduidelijkheid zijn over wat er nou wel mag, of wat er nou niet mag. Daarom kiest het merendeel voor symbolen uit het verkeer, deze zijn vaak heel duidelijk en laat geen ruimte voor discussie.

Het is ook mogelijk zelf een symbool te ontwerpen. Deze kun je vervolgens in HR-pdf naar ons toezenden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze op een tegel zal worden geprint.

Zoek je een ander verbodspictogram? Wij hebben veel symbolen en pictogrammen in ons archief. Denk bijvoorbeeld aan: verboden voor honden, verboden te roken, verboden te duiken of geen fietsen of bromfietsen plaatsen.

Verboden te fietsen tegel bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verboden te fietsen tegel op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?