Verboden te fotograferen tegel

Ben je opzoek naar een tegel waar een duidelijk verbod op staat? Zoek jij een tegel waarop duidelijk staat aangegeven dat fotograferen niet gewenst is? Het verbieden van fotografie kan uiteenlopende redenen hebben. Het kan te maken hebben met privacy van personen, of met exclusieve stukken in bijvoorbeeld musea. Foto’s maken is zeker met de opkomst van mobiele telefonie zeer normaal geworden. Echter wordt het maken van een foto niet altijd gewaardeerd. Daarom is er op sommige plekken een verbod op fotografie vastgelegd.

Symbool: geen foto’s nemen

Zodra je wilt verbieden dat men foto’s maakt op een specifieke plek, is het belangrijk om je verbod duidelijk aan te duiden. Zo is het van belang dat je aanduiding op een zichtbare plek geplaatst wordt. Verder is het belangrijk dat het verbodssymbool duidelijk is. Er moet achteraf geen discussie ontstaan over wat er wel of wat er niet mag.

Een duidelijk verbodssymbool is vaak afgeleid van een verkeersborden. Hieronder vind je een voorbeeldsymbool als het gaat om: verboden te fotograferen.

verbod foto's te maken

Verbodstegel of verbodsbord?

Uiteindelijk is maar één ding het allerbelangrijkste aan een verbodstegel of een verbodsbord, namelijk dat het effect wat je wilt creëren daadwerkelijk resulteert. In dit geval zou dat zijn: dat er geen foto’s meer gemaakt worden op een specifieke plek.

Voordeel van een verbodstegel is het dat geen ruimte in beslag neemt. Daarnaast heeft een tegel minder invloed op het visuele aspect.

Stel je bent in een museum dan is een verbodsbord niet erg gewenst. Het staat pal in beeld waardoor de fraaiheid van het aanzien sterk afneemt. Bij een tegel is dit niet geval, op afstand zie je de tegel niet. Je ziet de tegel alleen op de plek waar het verbod geldt.

Symbool op tegel printen

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een “verboden foto’s te maken” boodschap op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?