Verboden te poepen voor honden

Irriteer jij je mateloos aan de hoeveelheid hondenpoep? Ben je er klaar mee en wil je graag aangeven dat dit niet gewenst is? Met een symbooltegel reduceer je de hoeveelheid hondenpoep op een specifieke locatie aanzienlijk. Op het bord staat duidelijk het verbod vermeldt dat poepen voor honden op die plek verboden is.

Particulieren, gemeenten en bedrijven

Hondenpoep op plekken waar het niet hoort is één van de grootste ergernissen van Nederlanders. Niet voor niks worden er dagelijks veel van dit soort borden besteld.

Wordt er bij jou in de tuin gepoept? Of bij jou op het bedrijventerrein? Leggen honden hun dagelijkse boodschap neer op plekken waar kinderen spelen? Of ligt de grote bruine hoop op een plek waar veel gewandeld wordt?

Zowel bedrijven, particulieren als gemeentes en overheden irriteren zich mateloos aan de hoeveelheid rondslingerende hondenpoep.

Verbodstegel: geen hondenpoep meer

Ben jij er ook goed klaar mee en ben je vastbesloten er wat aan te gaan doen? Dan is het bestellen van een verbodstegel een heel goed middel. Op een verbodstegel staat een duidelijk pictogram, deze geeft aan dat de ontlasting van honden op deze plekken ongewenst is. Hondeneigenaren zullen hierdoor sneller geneigd zijn hun hond elders mee naar toe te nemen.

Zodra je mensen iets wilt verbieden is het belangrijk om een duidelijk pictogram te kiezen. Iedereen moet weten waar die aan toe is. Platgezegd mag er geen discussie meer ontstaat over wat wel of wat niet mag.

Een voorbeeld van een verbodstegel tegen hondenpoep met een duidelijke pictogram zie je hieronder:

geen hondenpoep

Verbodstegel tegen hondenpoep bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een unieke symbooltegel? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?