Verboden voor honden

Wil jij graag honden weren op een specifieke plek? Ben jij er helemaal klaar mee dat er honden zijn op plekken, waarvan jij vindt dat ze daar niet horen? Wil jij graag een verboden voor honden plek creëren en zoek jij een manier omdat voor elkaar te krijgen?

Dan is het inzetten van een verbodstegel een effectief middel.  Een verbodstegel is een tegel met daarop een dwingend verbod. Belangrijk aan verbodstegel is dat het pictogram of symbool op de tegel heel herkenbaar en duidelijk is. Zodra het verbod niet duidelijk genoeg is, zal het effect minder groot zijn.

Verboden voor honden tegel

Een tegel met daarop een verbod voor honden is te verkrijgen in verschillende soorten. Vaak kiest men voor een standaard sjabloon. Een standaard sjabloon van een verbodstegel heeft vaak een wit achtergrond met rode rand, een zwart symbool soms staat daardoorheen nog een rode streep.

Een voorbeeld van zo’n bord zie je hieronder. Op de afbeelding zie je een gebied waar honden niet mogen poepen.

geen hondenpoep

Honden en tegels

De verboden voor hondentegel is niet de enige veel bestelde tegel. Er zijn meerdere tegels waar honden op voorkomen. Al deze tegels hebben verschillende doeleinden, voorbeelden hiervan zijn:

Honden zijn vaak hele lieve beesten. Echter is niet iedereen even dol op deze prachtige dieren. Daarom zijn er meerdere gebod of verbodstegels. Het gebruik van gebod en verbodstegel helpt mensen enorm. Je verduidelijkt de situatie op een specifieke plek.

Verbodstegel bestellen?

Wil jij graag een verbodstegel bestellen? Wil je graag een standaard sjabloon afdrukken? Of kies je voor een verbod boodschap op maat? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Met onze passie voor bedrukte betonproducten & jarenlange ervaring, kunnen wij je adviseren en helpen aan kwalitatief goed product.

Misschien vind je dit ook interessant om te lezen?