Vuurwerk vrije zone aanduiden

Wilt u graag mensen erop attenderen dat de plek waar ze zich bevinden een vuurwerkvrije zone is? Wilt u graag kenbaar en duidelijk zichtbaar maken dat een bepaald deel van de straat, wijk, stad of dorp vuurwerk vrij is?  

Kies voor een eenvoudig symbool

Dan is het aan te raden om een duidelijk verbodssymbool op een tegel, bord, stoepbord of spandoek te printen. Hoe eenvoudiger en duidelijker het symbool hoe makkelijker het te begrijpen is en hoe groter de kans is dat men zich eraan houdt.

vuurwerk vrije zone op tegel printen

Waarom een stoeptegel?

Het printen van een boodschap op een stoeptegel heeft meerdere voordelen. Zo staat een tegel in tegenstelling tot een bord nooit in de weg. En blijft het zicht van het gebied waar het gebod voor geldt hetzelfde. Hierdoor blijft de straat, wijk en stad mooi.

In het donker zichtbaar

Vuurwerk wordt logischerwijs vaak in het donker afgestoken. Dit omdat je dan het meest van het vuurwerk genieten kan. Daarom is het belangrijk dat de verbodsregel ook in het donker zichtbaar is. In dat geval raden we aan om te kiezen voor een ‘Glow in the Dark tegel’. Dit type tegel heeft een slijtvaste coating die in het donker oplicht. Hierdoor blijft de boodschap goed duidelijker.

Voor wie geschikt?

De vuurwerkverbod tegels zijn voor particulieren, gemeentes en bedrijven geschikt. Zo zijn er particulieren die hun tuin en oprit vuurwerk vrij willen houden. Zijn er bedrijven die de parkeerplaats vuurwerk vrij willen houden. En heeft de gemeente bepaalde wijken en zones die het vrij wil houden van vuurwerk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dat is erg eenvoudig. Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden. De eerste is dat u zelf een mooi ontwerp heeft gemaakt. U kunt deze naar ons toesturen (info@pixalpaving.nl) en vervolgens printen wij deze op een tegel. Mocht u nou geen ontwerp hebben dan is er nog niets aan de hand. Door de jaren heen hebben we een flinke beeldbank opgebouwd waardoor we u ook hiermee kunnen helpen.

Misschien interessant?