Stoeptegels met opdruk

Via de webshop van PixalPaving kunt u snel en eenvoudig stoeptegels kopen. In ons assortiment vindt u tuin- en stoeptegels in verschillende formaten en diktes. Het grote voordeel is dat u deze tegels ook nog kunt laten bedrukken. U kunt kiezen voor afbeeldingen die op onze site te vinden zijn, maar u kunt ook een eigen afbeelding uploaden. Zo kunt u unieke tegels in uw tuin leggen. Wij leveren ook markeringsstenen en markeringstegels tegen een voordelige prijs.

Ons assortiment stoeptegels

In ons assortiment kunt u stoeptegels vinden in veel verschillende afmetingen. De tegels zijn allen gemaakt van beton en van hoge kwaliteit. Betontegels zijn nog altijd zeer populair om te gebruiken als bestrating in uw tuin. Van nature zijn ze poreus, waardoor ze goed water door laten. Ook zijn betontegels beter bestand tegen weersinvloeden dan veel sierbestrating. Wij leveren stoeptegels in veel verschillende maten.

Stoeptegels 30 x 30 cm

De stoeptegels die het meest gebruikt worden, dus ook voor het trottoir, zijn 30 x 30 cm van grootte. Bent u op zoek naar een voordelige tegel van dit formaat? Dan kunt u deze vanzelfsprekend vinden in ons assortiment. Deze stoeptegels zijn niet alleen geschikt voor de stoep, maar ook voor particulieren voor het tuinpad of terras.

goedkope stoeptegels

Stoeptegels 60 x 60 cm

Het kan natuurlijk ook dat u liever grote stoeptegels in uw tuin wilt, deze zijn namelijk zeer geschikt voor het terras. In ons assortiment vindt u ook stoeptegels van formaat 100 x 100 cm tegen een voordelige prijs.

Behalve de bovenstaande formaten kunt u bij ons stoeptegels vinden van 23 andere formaten. Het grote voordeel van Pixalpaving; wij bedrukken de stoeptegels met een afbeelding naar wens.

Tegels met bedrukking

Het bedrukken van stoeptegels wordt steeds populairder. Het is een prachtige methode voor bijvoorbeeld gemeentes om mensen te informeren op straat. Een stoeptegel valt op, maar zorgt niet voor de horizonvervuiling wat verkeersborden wel doen. Voor bedrijven is de stoeptegel een manier om klanten te binden of om voor herkenning te zorgen op straat. Basisscholen maken ook steeds meer gebruik van opdrukken op stoeptegels. Zo worden er op het schoolplein steeds vaker stoeptegels voorzien van een spel, zoals een hinkelpad of boter-kaas-en-eieren.

Ook voor particulieren zijn de mogelijkheden eindeloos wat betreft een print op tegels. U zou in uw tuin stoeptegels kunnen leggen waar een print op staat die de kinderen leuk vinden, zoals een bal, kikker of trein. Daarmee creëert u een unieke speelplek voor uw kinderen. Maar ook voor uzelf is een tegel met bedrukking erg aantrekkelijk. Wat dacht u van een logo van uw favoriete club op een stoeptegel of het gehele terras in een fleurige print?

Een groot voordeel van de bedrukte tegel; het wordt voorzien van een epoxy laag dat slijtvast is en bovendien antislip.

De service van Pixalpaving

Op onze site kunt u eenvoudig en snel een stoeptegel bestellen inclusief print. U kiest als eerste voor een bepaald formaat tegel. Daarna kunt u kiezen uit onze standaard afbeeldingen of u kunt een afbeelding naar wens uploaden. Na uw bestelling printen wij de afbeelding op de tegel en voorzien deze van een epoxy laag.

Als u vragen heeft, speciale wensen of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, maar u kunt ons ook via mail of ons telefoonnummer bereiken.

 

Dit vind je vast ook leuk